Things I Love This Week

by - 20:34

A hét nagyobbik részében itthon ültem megfázva (hétfőn mondjuk a háziorvos rendelőjében fél 4-től kb. 6-ig, de már tudtam, mire vállalkozok, és vittem csokit meg könyvet; legalább csütörtökön, amikor vissza kellett mennem, már volt időpontom, és 10 percnél nem tartott tovább az egész), csak pénteken dolgoztam, tegnap pedig az egész cég kollektíven szabadságon volt- szerencsére. Kipróbáltuk B.-vel a Manga Cowboy-os pho-t (én egyszer már rendeltem valahonnan ezt ebédre, a műfaj akkor is tetszett, csak a minőség nem volt az igazi), szerintem tökéletes, szerinte a fahéj miatt fura (úgyhogy másnap ebédre az ő adagját ettem:), pénteken pedig az egyik munkatársammal a Meat&Sauce-ban a lilakáposzta-levest kacsával, az is meglepően finom volt, alig tudtuk megenni a fél szendvicsünket utána...
Szombaton végre hosszabb időre kiszabadultam a lakásból, anyával ebédeltem, letudtam a piac-kört a másnapi családi ebédre is bevásárolva, és napoztam is egy picit. Ma pedig kitakarítottuk az egész lakást (jó régóta nem volt ilyen rend&tisztaság), és raclette-eztünk a család Pesten élő felével.
Két projektet is sikerült lezárnom még hét közben: egy kisebb honlaposat és a ruhatár-tervezést is (kész a saját verziójú ábrám hozzá, konkrét ruhadarabokat is néztem ki azóta, már csak a pénz hiányzik... ) Az otthonülésnek és extra szabadidőnek hála a MoYou-nyomdalemezzel is egész sokat tudtam kísérletezni, eddig szinte minden minta jól működik, a gombok a kedvenceim, de ennek a saját verzióját is meg tudtam csinálni (csak még kicsit gyakorolni kell, hogy ne legyen ferde).
Jövő héten pedig remélhetőleg villámgyorsan eltelik az első három nap, utána pedig végére, május óta először, megyünk Debrecenbe a hosszú hétvége első felére.


You May Also Like

0 megjegyzés