Breakfast Anytime

by - 17:38

Reggel még gyorsan behullámosítottam a hajam (és szereztem egy szép nagy égésnyomot a bal karomra, igazából csak idő kérdése volt), kerestem olyan ruhákat, amikhez fel tudtam venni a legújabb nyakláncom, és indultunk is az Édesmindegybe svédasztalos reggelizni.
Direkt foglaltam asztalt, rossz lett volna lemaradni róla emiatt, de kár volt, rajtunk kívül forgalomtól függően maximum öten voltak bent egyszerre, és szerencsére egyáltalán nem kevés a hely.
És igen, lehetséges több, mint 40 percig reggelizni, ha valaki komolyan gondolja :) A korábban már sokszor és lelkesen tesztelt szállodai vonaltól azért rendesen elkanyarodtak, narancslé helyett cékla- és répalé, ásványvíz helyett mentás limonádé, tükörtojás és bundáskenyér helyett spanyol omlett, bundás virsli... plusz portugál süti, amivel nem lehet leállni, és joghurt gyümölcsökkel és zabpehellyel rétegezve egy pici befőttesüvegben. Arról is legalább ilyen hosszú listát tudnék írni, hogy mi az, amit még megkóstoltam volna, csak túlságosan jóllaktam hozzá; a legeslegjobb a pici amerikai palacsinta volt karamellkrémmel (emiatt a Nutelláig már el se jutottam), a kávé is nagyon finom, a croissant-ra pedig B. kattant rá.
Nagyon, nagyonnagyon jóllakva indultunk haza; azóta sajnos nekem hibajavítás, B.-nek csak simán munka, mindenesetre ez a kezdés feldobta az egész hétvégét.

You May Also Like

0 megjegyzés