Things I Love This Week

by - 12:15

Szóval nem ez volt életem legmozgalmasabb hete: hétfőtől szerdáig azért szenvedtem, mert kénytelen voltam betegen dolgozni menni és ezen kívül már nem nagyon maradt erőm semmi másra, csütörtöktől szombatig pedig itthon ültem betegen, és ha akartam se mehettem volna sehová, és a Jóbarátok-nézésen kívül nem túl sok mindenre voltam képes... de legalább mostanra meggyógyultam, és többé-kevésbé készen állok egy aktívabb jövő hétre.
Tegnap azért már rendben voltam annyira, hogy belevágjak a Codeschool új Bootstrap-kurzusába (és már csak egy utolsó feladat választ el a befejezésétől), és rengeteg időm volt a körömlakkozásra és -nyomdázásra is, rohamosan fejlődik a Hearthstone-tudásom... és kicsit már hiányzik a lakáson túli világ. Szerdán még szerencsére pont tudtam szociális lenni, és eljutottam reggel a Starbucksba a munkatársaimmal, este pedig elvittem Sz-t a Black Cab-be (ez volt a szülinapi ajándéka...), és neki is nagyon ízlett a Cabbie Burger.
B. pedig szerzett magának egy Commodore-t (nagyjából 500 játékot kapott hozzá floppy-n és kazettán... tegnap katalogizálta őket:), úgyhogy most boldogan nosztalgiázik.

You May Also Like

0 megjegyzés