Zöldebb

by - 11:14


Mostanában- kicsivel több, mint egy éve- színkorszakaim vannak: volt egy tavasz és nyár, amikor a menta volt a nagy szerelmem, egy ősz, amikor a fekete-fehér, egy tél, amikor a bordó. Volt olyan időszak is, amikor megtaláltam a színt (pl. mustársárga), de nem nagyon tudtam megvalósítani, mert egyszerűen nem találtam szép színű ruhákat hozzá.
Tavaly ősszel-télen a minimalista ruhatárral kezdtem kísérletezni, és mostanra már ott tartok, hogy megvannak a semleges színű alapdarabok, jól kombinálhatók, sosem kell túl sokat gondolkodnom azon, mit vegyek fel- de rettenetesen meguntam őket. Szerencsére jól lehet ötvözni a kettőt- már csak meg kellett találnom a mostani kedvenc új színem, amivel kicsit fel tudom rázni a barnákat és feketéket. Lassan haladtam, mert bár B. éppen teljes stílusmegújuláson megy át, és emiatt sok helyen körülnéztünk mostanában, egy szuper barna bőrdzsekit leszámítva semmi olyat nem láttam, ami megmozgatta volna a fantáziámat.
Aztán persze egy körömlakk indította el a lavinát: ez. Mostanában a Barry M az új kedvenc körömlakkmárkám, a világoskék Huckleberry volt az első, és tökéletesen bevált, mint ahogy az első látásra beleszeretős Papaya is (ezzel a két színnel már ellennék egész tavaszra). A Key Lime-ot viszont, hiába tetszett, nem akartam elhozni, mert tudtam, hogy egyáltalán nincsenek ilyen, vagy ehhez illő ruháim... aztán pár nappal később láttam egy lányt az Andrássy úton egy gyönyörű limezöld szoknyában, és nagyjából akkor eldőlt: ez lesz a következő színem.
Már van egy teljes Pinterest-táblám, és kezd összeállni a koncepció: rövidebb, élénkvörös, hullámos haj (festék megvéve, tegnap a hajvágás is megvolt), zöld kiegészítők a barna alapdarabokhoz, bronz és rózsaszínes-korallos smink... remélem, hogy sikerül a gyakorlatba is átültetni, amit elképzeltem, lassan kezdem is a vadászatot szép limezöld cuccok után :)

You May Also Like

0 megjegyzés