Útközben

by - 19:00

A futás-projekt egész jól alakul(na, ha ma nem lenne ilyen pocsék idő hozzá), motiváló, ha ketten vagyunk, és egymást húzzuk előre, és akkor is, ha egyedül futom a három perceimet, és végigcsinálom az egész szintet akkor is, ha már nem kapok levegőt, és fáj mindenem, az első kettő a legnehezebb, utána átáll valami, és azt hiszem, hogy a végtelenségig bírnám.
A múlt héten vett határidőnapló máris bevált (ajánlom is, indokolatlanul drága volt, még akkor is, ha nagyon jó a mérete, beosztása és a papírja, és elképesztően cuki matricákat adtak hozzá), valamiért ha oda írom fel a dolgokat, akkor meg is csinálom... az átlátható rendszeren még dolgozok, egyelőre random kerül bele minden, ami eszembe jut.
Ja, és még egy apró siker: a színátmenetes körömlakkozással már régóta szemezek, és ezt valamiért nem tudtam kiverni a fejemből, úgyhogy tegnap elkezdtem kísérletezni, és egész menő lett a végeredmény (bár nekem pont fordított irányú a színátmenet, de azért látványos lett mindkét gyűrűsujjamon, a többire csak simán nyomdáztam barna kávés feliratokat a fehér lakkra. Ez a Moyou-lemez még mindig benne van a top3-ban nálam :)

You May Also Like

0 megjegyzés