Greens

by - 9:09

A zöldségekkel általában még mindig nem vagyok jóban, lehet, hogy nem is fogom erőltetni (se a párolt, se a grillezett vonal nem jött be), de a salátákra egyre jobban és jobban ráálltam, ahogy elkezdődött a tavasz.
Az első komolyabb áttörést a saját, uncsi"zacskós salátakeverék+joghurt+esetleg paradicsom"-kombinációk után a PizzaEataliano jelentette, egyszer rendeltem tőlük egy (azóta sajnos már nem kapható) kecskesajtos-diós-narancsos verziót, ami tökéletes volt, tényleg, életem addigi legjobb salátája. Utána kezdtem otthon is kísérletezni, a dió és valamilyen sajt azóta fix, ha salátázok; az öntet volt már mustáros, balzsmaecetes és pesto-s is, minden hétvégén újabb és újabb kombinációkat próbálok ki (eddig csak az eper volt, ami nem jött be alapanyagként).
A Keksz pedig, a levesestálnyi adagokkal és a rengeteg lehetséges alapanyaggal új szintre emeli az egészet... hétfőn végül is oda ültünk be vacsizni, és még B. is tudott olyan salátát összerakni, ami ízlett neki (bár ő továbbra se tekinti igazi kajának), én pedig alig várom, hogy visszamenjünk, és továbbfejleszthessem a tortillachips-es-paradicsomos sajátomat... vagy kipróbálhassak valami teljesen újat.

You May Also Like

0 megjegyzés