Reading Challenge2015- április

by - 11:25

Az április nem a Fantasztikus Könyvek Hónapja volt (plusz úgy tűnik, a könnyen teljesíthető pontok nagy részét kipipáltam már), 50/25-re sikerült eljutni, ezzel a három könyvvel bővítve a listát:
- 6. egy könyv, aminek a szerzője még nincs 30 éves: Kissing Booth- Csókot vegyenek! (egy 17 éves írta, és olyan is... tudom, tudom, számíthattam volna erre, de ezt tényleg csak a kihívás miatt vettem a kezembe)
- 39. egy varázslatos könyv: The Girl Who Chased The Moon (Sarah Addison Allen-t a Sugar Queen óta imádom, és tudtam, hogy ehhez a ponthoz jó eséllyel az ő egyik könyve kerül majd... jó döntés volt, bár azért mostanra már kicsit egybefolynak a regényei, inkább a hangulatot szerettem, mert a történet elég felejthető)
- 47. egy dráma: A macskák szerdája (otthon megvolt ez a könyv, és nagyon sokszor olvastam, amikor megnéztük a Csokonaiban A macskák szerdáját, már kívülről tudtam a szövegét... és újraolvasva is ugyanolyan jó volt mind a négy darab. A kötelező olvasmányokon kívül nem sok drámával találkoztam, és nagyon távol áll tőlem a műfaj- Szabó Magda az, aki ennek ellenére is tetszik.)

... és lassan a trilógia is meglesz (a Boomerang-sorozat első két része megvan, a harmadikat egyelőre sajnos nem tudtam megszerezni). Mostanában inkább self-help könyveket olvasgatok (Focus, French Women Don't Get Fat, Eating Mindfully), a regények kapcsán várok az ihletre...

You May Also Like

0 megjegyzés