Running around

by - 23:45

Ez a nap mintha kétszer olyan hosszú lett volna, mint az átlagos szombatjaim- vagy csak azért tűnik így, mert valószínűtlenül sok dolgot el tudtam intézni ma: délelőtt szereztünk anyagot a leendő szoknyámhoz (miért tűnt el a boltokból a maxiszoknya? miért?), aztán a szokásos piac-kör, amit egyre gyorsabban és hatékonyabban le tudunk zavarni; ebédre fantasztikus és viszonylag kis erőfeszítéssel elkészíthető rablóhús+saláta volt (bár egy tökéletes világban lenne egy pici erkélyünk, egy pici grillsütővel, és ott készült volna el az egész, opcionálisan pár cső kukoricával...)
Valamiért attól is én éreztem magam hatékonyabbnak, hogy a takarítónő jött délután, és most csillog minden (plusz ilyenkor azért rendet is rakunk, hogy ne kelljen kerülgetnie a rengeteg cuccot, ma kiderült, hogy nagyságrendekkel kevesebb a felesleges lom, mint mondjuk egy hónapja volt); de tutorialt is néztem, gitároztam és kick-boxoltam is (ezzel minden "haladni kéne vele, de nem tudok"-terület kipipálva); délután pedig csoki helyett diót és epret ettem uzsonnára, komolyan, nem ismerek magamra.
Próbálom nem elkiabálni, de lehet, hogy lesz egy új projektem a B-tervhez... ami azért izgalmas, mert a feladat az, amit nagyon szeretnék megtanulni és begyakorolni- és pont ezért nincs még benne semmi rutinom, vagyis nem tudom, mennyire korrekt így belevágni az egészbe. De Leo velem van, elvileg (és saját tapasztalat szerint is) így vagyok a legmotiváltabb a fejlődésre, a hétvégét kihasználva ezerrel tanulok... és meglátjuk, remélem, lesz is valami belőle :)


You May Also Like

0 megjegyzés