Things I Love This Week

by - 16:09

2015-ben először újra voltam edzőteremben  (még mindig Life1, még mindig zsúfolt esténként, de még mindig szeretem), még ha előtte meg is kellett vesztegetni magam egy Cserpes-vacsival... plusz futottam is, de csak ma délelőtt, így is csoda, hogy egyáltalán egy napra rendbe jött az időjárás annyira, hogy kimehettem a Margitszigetre.
Múlt vasárnap este még kinéztünk a Kopaszi gátra, hogy jól záruljon az a hét; a Fruskában vacsiztunk, ami nem aratott átütő sikert, de a gát még mindig nagyon hangulatos, napokat tudnék eltölteni a fűben fekve.
Két olyan körömnyomdázást is sikerült összehoznom, ami jól sikerült, mindkettő Doodles lemez, a matt feketén geometrikus minta rajtam is maradt a hét nagyobbik részében. A hétköznapokról túl sok egyéb nem maradt meg, annyi most a munka, és akkor a pörgés, hogy csak bemegyek, összeszorítom a fogam, haladok azzal, amivel kell, és fél hatkor zombiként indulok haza... de egyébként nem nyafogok, nagyon jó, hogy lettek komolyabb feladataim (ja, és pénteken kaptam új laptopot a régi, folyton lefagyó helyett :). Két apróság: kedden szuper Ceasar-salátát ettem a Kekszben, csütörtök este pedig söröztünk B. munkatársaival, ami a teraszon vacogást leszámítva jól sikerült. Tegnap pedig Park, jó idő, sörök, 30Y. Remélem, a hosszú hétvége hátralevő részét már nem korlátozza be annyira az időjárás, és a rövid jövő hét már gyorsan el fog telni (plusz ha minden jól megy, csütörtökön Foo Lighters!)

You May Also Like

0 megjegyzés