Things I Loved Last Week

by - 22:15

Szenvedős, passzív, meleg elől bujkálós volt a múlt hét nagy része, kevés alvással, sok stresszel és kevés stresszlevezetési lehetőséggel így, hogy a negyven fok miatt a futás is kiesett... egészen csütörtökig bírtam, akkor az eső után nekivágtam, bár rendesen leizzadtam a végére, de sikerült hozni a szokott távot és tempót, és nagyon jólesett.
Pénteken céges koncert, most először sikerült nem túl sokat innom (hosszúlépés FTW), és csináltunk csoport-szelfit, sok szenvedéssel, de legalább meg van örökítve az utókornak az az este :)
Hétvégén Debrecen, nem mondom, hogy nem lettem a végére fáradtabb, mint amikor indultunk, de B.-nek kötelező családi program volt egész szombaton, úgyhogy nem lett volna más választásunk... és a grillezés végül is jól alakult. Végre kipróbáltam a Hajdú grillsajtot, és még napraforgót is fotóztunk, amikor már nagyon unatkoztunk.
A chevron-nyomdalemez még mindig zseniális, egész hétvégén fekete-bronz volt a körmöm, nagyon sajnáltam lemosni. Csokiból pedig maradt a durva ét, most épp 85-ös Lindt, elég zseniális.
Nem mondom, hogy visszatöltöttem az elveszett energiát, de voltak jobb időszakok, és amúgy is, már csak 2*4 (sőt, most már csak 3+4) munkanap, és végre nyaralás :) A visszaszámlálás hivatalosan is elkezdődött.

You May Also Like

0 megjegyzés