{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Álomesküvő...?

by - 21:49

(Vajon miért kerül elő az utóbbi időben ilyen gyakran ez a téma...?) A mostani VKP-ben mindenki megoszthatja, hogy milyennek képzeli a tökéletes esküvő tökéletes részleteit... engem pedig, 10+ éves párkapcsolat ide, hagyományok oda, nem hoz annyira lázba ez a dolog.
Egy ideális világban megtehetném azt, hogy minimalistára veszem az eseményt- nem hívunk meg távoli rokonokat udvariasságból, csak az van ott, aki fontos B.-nek és nekem; gyors szertartás és egy laza, grillezős-nyáresti vacsora a közhelyek nélkül, jó zenével, nulla mulatóssal vagy töltött káposztával. És ami a legizgalmasabb az egészben: hosszú, tengerparti nászúttal.
B.-vel érdekes lesz összeegyeztetni az elképzeléseket, mert ő ebben (is) elég konzervatív- ragaszkodna pl. a fehér menyasszonyi ruhához, ami problémás, mert az év nagy részében vízihulla-színem van minden fehér cuccban; a családja a zsíros-magyaros konyhát szereti, az én családom mindent messziről kerül, ami nem csirkemell. Ja, és kellenek cukormentes édességek, és a tortánk is diabetikus lesz...
Biztos, hogy nem fogok vérre menő vitákat folytatni a virágokról vagy a dekorációról, de az számít, hogy olyasmit együnk, amit én is szeretek, és olyan legyen a zene, amitől nem mászok a falra (minimum-követelmény, bár ha a Foo Fighters beugrik pár órára, az ellen se fogok tiltakozni...), és nincs vőfély meg kínos játékok... azt hiszem, a "mit ne" oldala egyelőre jobban kidolgozott ennek a kérdésnek.
Azért persze ez lesz a párkapcsolatunk következő állomása, és az eddigiek alapján biztos klassz lesz, de szerintem sokkal nagyobb mérföldkő volt az, amikor összeköltöztünk, mint amit az esküvő jelent majd- az egyelőre nem tűnik akkora szakaszhatárnak, inkább csak egy eseménynek, ahol megünnepeljük kettőnket.

Ha szeretnétek olvasni a többiek álomesküvőjéről:

You May Also Like

0 megjegyzés