Things I Love This Week

by - 19:15

A nyaralás alatt rengeteget olvastam- a Kindle-re letöltött könyveket és Glamourt is-, az előbbi sokkal jobb volt, de az újságokból tegnap délután óta több motivációs kollázst is legyártottam, úgyhogy azoknak is megvolt a maguk haszna...
Az Orange is the New Black könyv-változata nagyon tetszett, és a két, direkt nyaralásra letöltött YA is (Emmy &Oliver, Wild Awake), bár egyik se volt szuperkönnyed. Az If I Could Turn Back Time viszont... érdekesen indult, de elég egyenetlenül van tagolva, nagyon szájbarágós az üzenete, és a lezárása is.
A nyaralás óta viszont nem történt túl sok izgalmas dolog- rendberaktuk a lakást, telepakoltuk a hűtőt ásványvízzel, dinnyével, salátával (és étcsokival...), és bezárkóztunk, hogy valahogy ki tudjuk bírni az embertelen meleget. A Zimoo-ból szerzett fagyis jegeskávé segített túllendülni a szombati holtponton (még jó, hogy ilyen rengeteg jó fagyizó van ezen a környéken), és az éjszakai zivatar után már nagyjából aludni is tudtunk, de még mindig elég nehéz bármi értelmesbe belekezdeni.
Nem mintha annyira rá kellene készülni a jövő hétre: az első három napban lesz egy csomó családi program, utána pedig remélhetőleg pár fokkal hűvösebben folytathatjuk/zárhatjuk le a nyarat, jó lenne még legalább egy strandolást beiktatni a 20.-i hosszú hétvégére.

You May Also Like

0 megjegyzés