Between the lines

by - 9:57

Leteszteltem a Timinél talált olvasónapló-módszert, és bár Kindle-t "lapozgatni" nagyon nem olyan, mint igazi könyvet, a Dumplin'-ból viszonylag gyorsan össze tudtam szedni egy használható idézetet (bár persze nem azt, amit eredetileg kerestem, az azóta sincs meg...)
"Maybe that's not the norm. But the only way to change that is to be present. We can't expect the same things these other girls do until we demand it. Because no one's lining up to give us shit, Will."
Csak négy mondat, de sikerült oldalakon át boncolgatni, és olyasmit is kihozni belőle, ami nagyon jól felhasználható a hétköznapokban is, és azóta is többször eszembe jutott már... A Dumplin' egyébként nem nagyon mély vagy elméleti könyv, de a nem-sablon-YA-főszereplő miatt volt benne egy csomó olyan nem-sablon gondolat, és pont annyi bizonytalanság, hogy ne legyen nagyon szájbarágós és nevelő szándékú, egy mondatban összefoglalható tanulság. Emiatt bennem is inkább kérdések merültek fel, legalábbis több kérdés, mint válasz, de dolgozok rajta.
És egy kisebb változtatás- nálam a ráhangolódásnál alapvető volt a zenehallgatás, sokkal könnyebb volt úgy belevágni, hogy Queen szólt a háttérben (nem egy csendes-meditációs légkör, de bevált).

You May Also Like

0 megjegyzés